Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:
I. Menü-összeállítás: 6.500.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával
Főétel:
- Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)
- Mézes-gyömbéres pulykamell filé
- Borzas szűzérmék
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Joghurtos – barackos kocka
„B” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel
Főétel:
- Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
- Sült pikáns csirke felsőcomb
- Mustáros pikáns pecsenye
Köretek: hasábburgonya, párolt rizs
Saláta: vegyes idénysaláta
Desszert: Kirsch kocka
Laterum Chef ajánlata: 7.000.-Ft/fő
„C” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel
Főétel:
- Sült pikáns csirke felsőcomb
- Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
- Cigánypecsenye
- Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva
+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva
Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás
Saláta: Vegyes idény saláta
Desszert: Somlói galuska
„D” menü-vegetáriánus:
Leves: Zeller krémleves karfiol rózsával
Főétel: Grillezett cukkíni párolt zöldségekkel töltve cheddar sajttal sütve
Köretek: rösztike burgonya, jázmin rizs
Saláta: Grill zöldségek
Desszert: Granny smith almás fahéjas joghurtos kocka vagy Oreo szelet
Adagtányéron szervírozott menü-összeállítások:
Menü-összeállítások ára:
- 2 fogásos menü : 5.300.-Ft/fő
- 3 fogásos menü: 5.800.-Ft/fő
„A” menü-összeállítás:
Leves: Marhahúsleves gazdagon lúdgége tésztával
Főétel:
Kacsamell steak grillezett gombafejekkel halmozva
Almával bordírozott szűzpecsenye párizsi bundában
Köretek: Hercegnő burgonya, petrezselymes jázmin rizs
Desszert: Egységesen választható
„B” menü-összeállítás:
Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel
Főétel:
Petrezselymes feta sajttal töltött csirkemell rolád szezámmagos palástban
Barna sörben pácolt sertéstarja steak, bacon chipssel
Köretek: Jázmin rizs, korong burgonya
Saláta: Vegyes primőr saláta
Desszert: Egységesen választható
„C” menü-vegetáriánus:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Cukkíni érmék parmezános bundában
Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán
Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya
Saláta: Görög saláta
Desszert: Egységesen választható
„D” menü – Laktóz / Glutén:
Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel
Főétel:
Kemencés kacsacomb
Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével
Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta
Saláta: vegyes idény saláta
Desszert: Gyümölcskehely
AJÁNLATKÉRÉS
Az űrlap kitöltésével vagy telefonon kérhet személyre szabott ajánlatot rendezvények vagy konferenciák lebonyolításához.
vagy hívja kollegánkat
Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
8-16 óráig hívhatóak.
Gyenis László
értékesítési vezető, éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176
Budai Angéla
étteremvezető
+36 70 626 0263