Ballagás

Bőségtálon felszolgált menü-összeállítások:

I. Menü-összeállítás: 6.500.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves lúdgége tésztával

Főétel:

  1. Zengővárkonyi sertéstekercs rántva (sonkával, sajttal, csemege uborkával töltve)
  2. Mézes-gyömbéres pulykamell filé
  3. Borzas szűzérmék

Köretek: hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: vegyes idénysaláta

Desszert: Joghurtos – barackos kocka

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves saját zöldségeivel

Főétel:

  1. Füstölt tarjával, füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
  2. Sült pikáns csirke felsőcomb
  3. Mustáros pikáns pecsenye

Köretek: hasábburgonya, párolt rizs

Saláta: vegyes idénysaláta

Desszert: Kirsch kocka

Laterum Chef ajánlata: 7.000.-Ft/fő

„C” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

  1. Sült pikáns csirke felsőcomb
  2. Párizsi csirkemell csíkok szezámmagos bundában
  3. Cigánypecsenye
  4. Sonkával-sajttal töltött sertésszelet rántva

+ Rántott karfiol, rántott gombafejekkel halmozva

Köretek: Hasábburgonya, párolt rizs, tartár mártás

Saláta: Vegyes idény saláta

Desszert: Somlói galuska

„D” menü-vegetáriánus:

Leves: Zeller krémleves karfiol rózsával

Főétel: Grillezett cukkíni párolt zöldségekkel töltve cheddar sajttal sütve

Köretek: rösztike burgonya, jázmin rizs

Saláta: Grill zöldségek

Desszert: Granny smith almás fahéjas joghurtos kocka vagy Oreo szelet

Adagtányéron szervírozott menü-összeállítások:

Menü-összeállítások ára:

  • 2 fogásos menü : 5.300.-Ft/fő
  • 3 fogásos menü: 5.800.-Ft/fő

„A” menü-összeállítás:

Leves: Marhahúsleves gazdagon lúdgége tésztával

Főétel:

Kacsamell steak grillezett gombafejekkel halmozva

Almával bordírozott szűzpecsenye párizsi bundában

Köretek: Hercegnő burgonya, petrezselymes jázmin rizs

Desszert: Egységesen választható

„B” menü-összeállítás:

Leves: Újházy tyúkhúsleves gazdagon saját zöldségeivel

Főétel:

Petrezselymes feta sajttal töltött csirkemell rolád szezámmagos palástban

Barna sörben pácolt sertéstarja steak, bacon chipssel

Köretek: Jázmin rizs, korong burgonya

Saláta: Vegyes primőr saláta

Desszert: Egységesen választható

„C” menü-vegetáriánus:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Cukkíni érmék parmezános bundában

Fehérboros párizsi bundában sült padlizsán

Köretek: Vajon párolt spárga, jázmin rizs, steak burgonya

Saláta: Görög saláta

Desszert: Egységesen választható

„D” menü – Laktóz / Glutén:

Leves: Zöldség erőleves spárga betéttel

Főétel:

Kemencés kacsacomb

Konfitált sertés tarja bacon chips-szel, pecsenye levével

Köretek: Steak burgonya, meggyes fahéjas lila káposzta

Saláta: vegyes idény saláta

Desszert: Gyümölcskehely

AJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap kitöltésével vagy telefonon kérhet személyre szabott ajánlatot rendezvények vagy konferenciák lebonyolításához.

vagy hívja kollegánkat

Mobilszámaink Hétfőtől Péntekig
8-16 óráig hívhatóak.

Gyenis László
értékesítési vezető, éttermi rendezvény értékesítés
+36 70 626 0176

Budai Angéla
étteremvezető
+36 70 626 0263

Megszakítás